Säännöt 2017

Säännöt 2017

Kaikki Paavo Nurmi Marathon –tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Paavo Nurmi Marathonin vastuullisena järjestäjänä on Turun Urheiluliitto / yleisurheilujaosto.

Muista!

Henkilökohtaisen osanottajanumeron siirto toiselle henkilölle tai matkanvaihto on mahdollista vain erikseen sopimalla tapahtumakansliassa. Järjestäjällä on oikeus periä siirtokuluina 5 €/siirto. Ryhmien toivotaan ilmoittavan etukäteen, milloin ja keiden numerot noudetaan keskitetysti.

Rintanumero

Rintanumero tulee kiinnittää paidan etupuolen yläosaan siten, että se on helposti luettavissa. Numeroa ei saa taittaa tai peittää. Osanottajalla ei ole oikeutta peittää tai poistaa järjestäjän asettamia mainoksia. Rintanumeron saa pitää suorituksen jälkeen.

Osanottajanumero on henkilökohtainen eikä toinen henkilö voi juosta sen kanssa. Jos henkilötietoja ei ole muutettu tapahtumakansliassa ennen lähtöä, osallistuminen hylätään. Ilman numeroa ei pääse maaliin. Ilman numeroa juoksevat poistetaan myös reitiltä. Huomaa, että ajanottosiru on numerolapussa!

Osanoton siirto ja peruutusturvamaksu

Mikäli olet maksanut 8 euron peruutusturvamaksun ilmoittautumisen yhteydessä (tai jälkikäteen, katso ohjeet tästä), olet oikeutettu siirtämään osallistumisesi seuraavalle vuodelle, jos joudut vamman tai sairauden takia peruuttamaan osallistumisesi. OSANOTON SIIRTO ONNISTUU NIIN TAPAHTUMAPÄIVÄÄ ENNEN KUIN SEN JÄLKEENKIN. Lähetä peruutusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@paavonurmisports.fi, ja kirjoita viestin aiheeksi OSANOTON PERUUTUS. Lähetä meille kopio lääkärintodistuksestasi sähköpostitse info@paavonurmisports.fi tai postitse Event Consulting Turku Oy, Ketarantie 31, 20100 Turku. Siirron voi tehdä vain itselleen ja yhden vuoden eteenpäin. Siirto ei tapahdu automaattisesti vaan sinun on ilmoittauduttava uudelleen seuraavan vuoden tapahtuman ilmoittautumisen auettua. Kun olet ilmoittanut siirrostasi, suorittanut peruutusturvamaksun ja lähettänyt lääkärintodistuksen, saat ensi vuoden tapahtuman auettua sähköpostiisi ilmoittautumiskoodin, jolla voit ilmoittautua maksutta ensi vuoden tapahtumaan. Paavo Nurmi Marathon ei palauta osallistumismaksuja.

Sarjat

Kilpailusarja juoksuissa määräytyy kuluvan vuoden joulukuun 31. päivän iän mukaan. Mikäli syntymäaikaa ei ole ilmoitettu, sarja on miehet tai naiset kokonaiskilpailu. Puolimaratonilla ja maratonilla sarjat ovat miehet kokonaiskilpailu, miehet ikäryhmittäin (40-45-50-55-60-65-70+),naiset kokonaiskilpailu sekä naiset ikäryhmittäin (35-40-45-50-55-60+). 10 km:n matkalla on kuntosarja miehille ja naisille. Kokonaiskilpailu lasketaan maaliintulojärjestyksestä.

HUOM! Varmista sarjasi ennen kilpailua! Kilpailun jälkeen tehtyjä sarjamuutoksia ei huomioida tulosluettelossa tai palkintosijoissa.

Kilpailun kesto

Kilpailun virallinen suoritusaikaraja on kuusi tuntia (kympillä kaksi tuntia). Reitin purku käynnistyy puolimatkasta alkaen klo 15:00. Maratonin osanottajan tulee olla ohittanut kyseinen piste siihen mennessä saadakseen jatkaa suoritustaan.

Keskeyttäminen

Mikäli joudut keskeyttämään, ilmoittaudu lähimpään huoltopisteeseen / ensiapupisteeseen. Ilmoita huoltopisteen vastaavalle, jos tarvitset kyydin tapahtuma-alueelle.

Hylkääminen

Tapahtuman tuomaristolla on oikeus hylätä urheilusuoritus ja poistaa osanottaja reitiltä, mikäli tämä ei noudata sääntöjä ja annettuja ohjeita. Urheilusuoritus hylätään automaattisesti, mikäli osanottajalla ei ole kilpailunumeroa tai se ei ole hänen omansa. Hylkäykseen johtaa myös se, jos mikrosiru ei ole asianmukaisesti kiinnitettynä.

Vastuu

Osanottajia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Jokainen juoksija osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan.

Ikäraja

Paavo Nurmi Marathonilla ei ole alaikärajaa. Alle 18-vuotiaiden osallistuminen edellyttää vanhempien / huoltajan luvan.

Videointi ja valokuvaus

Maaliintulijat videoidaan. Tunnistamiseen tarvitaan numeroa, joka on selvästi näkyvissä. Järjestäjällä on vapaa käyttöoikeus tapahtuman aikana ottamilleen kuville ja videotallenteille.

Tulokset

Paavo Nurmi Marathonilla on käytössä mikrosiruajanotto, siru on kilpailunumerossa. Jokaiselle osanottajalle otetaan sekä brutto- että nettoaika. Bruttoaika on osanottajan aika lähtölaukauksesta maaliin.

Nettoaika on osanottajan aika lähtöviivan ylityksestä maaliin. Virallinen tulosluettelo julkaistaan bruttoaikoina. Netto- ja väliaikasi näet omasta henkilökohtaisesta tuloksestasi. Tulokset julkaistaan Internet-osoitteessa www.paavonurmimarathon.fi.

Palkinnot ja palkintojen jako

Kokonaiskilpailussa palkitaan viisi parasta ja ikäluokkasarjoissa kolme parasta. 10 kilometrin matkalla palkitaan myös kokonaiskilpailussa viisi parasta. Kokonaiskilpailu on maaliintulojärjestys. Palkinnot jaetaan seuraavan alustavan aikataulun mukaan: n. 13.30 Puolimaraton miehet n. 13.40 Puolimaraton naiset n. 14.50 Maraton miehet n. 15.10 Maraton naiset n. 16.40 10 km miehet n. 16.50 10 km naiset Ikäluokkasarjojen palkinnot ovat noudettavissa tulosluettelon mukaisesti palkintojenjakopisteeltä Valtion Virastotalon pääoven edustalta tulosten varmistuttua.

HUOM! Varmista sarjasi ennen kilpailua! Kilpailun jälkeen tehtyjä sarjamuutoksia ei huomioida tulosluettelossa.

Osoitetietojen käyttö

Osallistujien osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinoinnissa, ellei osallistuja sitä erikseen kiellä.

Ajanotto

Osanottosi varmistuksen yhteydessä saat kirjekuoren, jossa on rintanumerosi. Numeron takaosaan on kiinnitetty ajanottosiru. Rintanumero tulee kiinnittää paidan etupuolen yläosaan siten, että se on helposti luettavissa. Numeroa ei saa taittaa tai peittää. Osanottajalla ei ole oikeutta peittää tai poistaa järjestäjän asettamia mainoksia. Rintanumeron saa pitää suorituksen jälkeen.

Muut ohjeet

Näiden sääntöjen lisäksi osallistujat ovat velvollisia noudattamaan muita järjestäjien antamia ohjeita.

Johtoryhmä ja tuomaristo

Paavo Nurmi Marathonin johtoryhmän / tuomariston muodostavat kilpailun johtaja, projektipäällikkö ja järjestelytoimikunnan puheenjohtaja.

Valitukset

Valitukset tulee tehdä viimeistään tunnin kuluttua kilpailun päättymisestä kirjallisesti kilpailukansliaan johtoryhmän käsiteltäviksi.

Tapahtuma-alueella sekä juoksureitillä on kaikenlainen mainonta, mainosten jakelu ja myyntitoimiminta kielletty ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.

Jaa ystäville
MENU