Sisustuskauppa RTV maalaa sinisen reittiviivan kaupunkiin

Sisustuskauppa RTV maalaa sinisen reittiviivan kaupunkiin

📁 Ajankohtaista 🕔27.kesäkuu 2017
Sisustuskauppa RTV maalaa sinisen reittiviivan kaupunkiin

Vielä kymmenisen vuotta sitten Paavo Nurmi Marathonin aikaan Turun kaupungin katuja myötäili sininen viiva, joka osoitti juoksureitin itse osallistujille kuin myös kannustajille. Vihdoin monen vuoden tauon jälkeen sininen tunnusviiva saadaan takaisin Turun kaduille, kun tapahtuman yhteistyökumppani RTV maalaa viivan reitille tapahtumaa edeltävänä tiistaina.

– Sinistä viivaa ovat kaipailleet sekä osallistujat että kannustajat, sillä aikanaan se oli tapahtuman tunnusmerkki, jonka merkityksen lähes koko kaupunki tunsi, muistelee tapahtuman tuottaja Kari Ahonen.

Pitkä maalaustauko johtui pitkälti toteuttamisen teknisistä haasteista ja resursseista. Nyt viiva saadaan taas aikaan yhteistyökumppanien tukemana. Tapahtuman reitille maalattava sininen viiva ohjaa juoksijoiden lisäksi muita kaupunkilaisia ja vierailijoita.

– Juoksijoille viiva osoittaa reitin. Lähes yhtä tärkeää on, että se muistuttaa kaupunkilaisia ja kaikkia Turussa lauantaina liikkuvia tapahtuman vaikutuksista liikenteeseen, Ahonen muistuttaa.

RTV ja Paavo Nurmi Marathonin järjestäjät maalaavat sinisen viivan juoksureitille tapahtumaa edeltävänä tiistai-iltana alkaen kello 18.

Jaa ystäville

Muita artikkeleita

Paavo Nurmi Marathon siirtyy elokuulle

Paavo Nurmi Marathon siirtyy elokuulle

Paavo Nurmi Marathonin ajankohta siirtyy heinäkuulta elokuulle. Ensi vuoden tapahtumapäivä on lauantai 18.8.2018. Paavo Nurmi Marathon on yksi Suomen suurimmista

Lue lisää
MENU