Matkan / sarjan muutos

Matkan / sarjan muutos

📁 Ajankohtaista 🕔27.kesäkuu 2017
Matkan / sarjan muutos

Mikäli haluat vaihtaa matkaa tai sarjaa, lähetä muutosilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@paavonurmisports.fi tai tee muutos tapahtumakansliassa perjantaina 30.6. kello 14–20 tai lauantaina 1.7. kello 9.00–10.30. Tapahtumakansliassa suoritetusta matkan vaihdosta järjestäjällä on oikeus periä 5 euron siirtokulu. Lisäksi vaihdettaessa matkaa lyhyemmältä matkalta pidemmälle matkalle, osallistujan tulee maksaa maksamansa ilmoittautumisen ja tämän hetkisen ilmoittautumishinnan erotus. Pidemmältä matkalta lyhyemmälle matkalle vaihdosta aiheutuu ainoastaan 5 €:n siirtokulu (ennakkoilmoittautumisajan puitteissa viimeistään 29.6. sähköpostitse tehdyistä muutoksista emme veloita siirtokulua).

Esim.

Jos osallistuja on ilmoittautunut puolimaratonille helmikuussa, ja hän haluaa vaihtaa osallistumisensa maratonille tapahtumakansliassa:

Jälki-ilmoittautumishinta maratonille 88 € – helmikuun puolimaratonin hinta 54  € = 34 €
+ 5 € siirtomaksu = 39 €

 

HUOM! 
Puolimaratonin ja maratonin sarjan vaihto on mahdollista ainoastaan ennen ilmoittautumisajan päättymistä (viimeistään tapahtumapäivänä kello 10.30 mennessä). Kilpailun aikana tai jälkeen sarjaa ei voi enää vaihtaa. Kilpailun jälkeen sarjamuutoksia ei huomioida tulosluettelossa tai palkintosijoissa.

Jaa ystäville

Muita artikkeleita

MENU