Hansakorttelia ja Paavoa yhdistää pitkä turkulainen historia

Hansakorttelia ja Paavoa yhdistää pitkä turkulainen historia

📁 Ajankohtaista 🕔27.kesäkuu 2017
Hansakorttelia ja Paavoa yhdistää pitkä turkulainen historia

Paavo Nurmi Marathonin juoksuhuuma leviää perjantaina 30.6. ja lauantaina 1.7. myös tapahtuman yhteistyökumppanin Hansakorttelin tiloihin. Kaksipäiväinen Paavo Nurmi Marathon Goes City on osoitus siitä, että Hansakortteli on mielellään mukana tukemassa ja toteuttamassa turkulaisia klassikkotapahtumia.

Liki 30 vuotta turkulaisia palvelleessa kauppakeskus Hansassa sijaitsee paitsi Paavo Nurmi Marathonin kisakaupan toteuttava Stockmann Turku mutta myös yksi tapahtumaviikonlopun ytimistä. Hansatorilla kuullaan kahden päivän aikana juoksu- ja liikunta-aiheisia puheenvuoroja, nähdään erilaisia näytteilleasettajia ja nopeimmille kävijöille jaetaan kattavia tuotekasseja. Kaikki ohjelma on maksutonta, ja siitä voi nauttia yhtälailla niin shoppailun kuin juoksuhuuman lomassa.

– Lauantain kohokohtana on tietysti Paavo Nurmi Marathonin juoksijoiden kannustaminen. Siirrymme yhdessä tuumin kävelykadun puolelle heti vapaaottelija Teemu Packalenin puheenvuoron jälkeen, kertoo Hansan markkinointipäällikkö Mirva Laaksonen.

Kävelykadulla kannustajille jaetaan kannustushelistimiä, joiden avulla juoksureitille saadaan meteliä ja kansainvälisistä suurmaratoneista tuttua urheilujuhlan tuntua. Hansakortteli ja Paavo Nurmi Marathon järjestävät kannustustapahtuman yhteistyössä Turun Ydinkeskustayhdistyksen kanssa.

Hansakorttelille Paavo Nurmi Marathonin tapahtumakumppanuus on mieluisa säväytys ostoskeskuksen arkeen. Hansa haluaa olla omalta osaltaan mukana tukemassa pitkän turkulaishistorian tapahtumia, sillä onhan turkulaisten kokoontumispaikkana tunnettu Hansa seurannut kaupungin tapahtumia läheltä jo muutaman vuosikymmenen ajan.

– Toki haluamme olla mukana osaltamme elävöittämässä Turun keskustaa ja tämä on siihen oikein mainio tapa, summaa Laaksonen.

 

PAAVO NURMI MARATHON GOES CITY

Perjantai 30.6. Klo 11-17 HANSATORI
klo 12.00 Puheenvuoro: Juoksukoulu ja treeni pitkälle matkalle (Pekka J. Lehtinen, TuUL Marathonkoulu)
Klo 13.00 Kangoo Jump
klo 14.00 Puheenvuoro: Ravinto ja tankkaaminen pitkän matkan juoksussa (Pekka J. Lehtinen, TuUL Marathonkoulu).
Klo 15.00 Kangoo Jump
Klo 16.00 Puheenvuoro: lihashuolto ja -harjoittelu juoksuharrastuksessa (Anni Liukka, Vauhtisammakko)
Klo 16.45 Paavo Nurmi Marathon: Mitä huomenna tapahtuu

Lauantai 1.7. Klo 11-17 HANSATORI
Klo 11:00 Puheenvuoro: Pukeutuminen harjoitteluun eri vuodenaikoihin (Stadium, Satu Vesala)
klo 11:30 Puheenvuoro: Vapaaottelija Teemu Packalen
Klo 13:00 Tanssistudio centro
klo 14:00 Puheenvuoro: European Box Lacrosse Championships
Klo 15:00 Tanssistudio centro

Lisäksi Yleisurheiluaiheinen toimintapiste lapsille, Paavo Nurmi aiheista materiaalia ja palkintoja ihasteltavana, tanssiesityksiä sekä erilaisia kumppaneidemme esittelypisteitä. Jaossa myös huikeita yhteistyökumppaneiden lahjoittamia tuotekasseja!

Lauantai 1.7. Klo 11-13 KÄVELYKATU
Tervetuloa kannustamaan ja kirittämään Paavo Nurmi Marathonin juoksijoita. 300 ensimmäiselle kannustustaputuskädet, hae omasi Kävelykadulta!

Tervetuloa viettämään vauhdikasta tapahtumaviikonloppua Hansakortteliin ja kävelykadulle!

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.

Jaa ystäville

Muita artikkeleita

Paavo Nurmi Marathon siirtyy elokuulle

Paavo Nurmi Marathon siirtyy elokuulle

Paavo Nurmi Marathonin ajankohta siirtyy heinäkuulta elokuulle. Ensi vuoden tapahtumapäivä on lauantai 18.8.2018. Paavo Nurmi Marathon on yksi Suomen suurimmista

Lue lisää
MENU