Karhu täydentää Paavo Nurmi Marathonin hienoa yhteistyökumppanilistaa

Karhu täydentää Paavo Nurmi Marathonin hienoa yhteistyökumppanilistaa

📁 Ajankohtaista 🕔19.huhtikuu 2017
Karhu täydentää Paavo Nurmi Marathonin hienoa yhteistyökumppanilistaa

Paavo Nurmi Marathon ylpeänä tiedottaa, että Karhu on yksi tapahtuman tämän vuoden pääyhteistyökumppaneista. Karhulta on odotettavissa myös uutta panostusta juoksumarkkinoille.

Huolimatta Karhun vahvoista suomalaisista juurista, se ei viime vuosina ole lukeutunut suomalaisten juoksuharrastajien käytetyimpiin merkkeihin. Siksi Karhun operatiivisella johtajalla Emanuele Aresella on vihdoinkin hyviä uutisia niille, jotka haluaisivat uskoa Karhun nimeen myös lenkkipoluilla.

– Karhu on vastikään alkanut panostaa uudelleen juoksukenkiin muutamien hiljaiselon vuosien jälkeen. Kehittääksemme laadukkaita tuotteita laatutietoisille juoksijoille olemme tehneet yhteistyötä Jyväskylän yliopiston kanssa. Suomalaiset juoksijat voivat odottaa suurta kehitystä Karhun tulevilta juoksukengiltä, paljastaa Arese.

Karhu odottaa innolla Turku-vierailuaan

Karhulla on vahva side paitsi Suomeen mutta myös Paavo Nurmeen. Aresen mukaan Karhun väki on innoissaan Paavo Nurmi Marathonista.

– Karhu on suomalainen merkki ja yksi maailman merkittävimmän perinnön ja historian mukanaan kantavista brändeistä. Me Karhulla olemme ylpeitä saadessamme tehdä yhteistyötä tapahtuman kanssa, joka kunnioittaa Paavo Nurmen – olympiahistorian menestyneimmän yleisurheilijan – muistoa. Paavo Nurmi juoksi uransa aikana Karhun kengissä, joten yhteys Nurmen ja Karhun välillä on hyvin vahva.

Myös Paavo Nurmi Marathonin järjestäjät ovat mielissään saadessaan italialaisia vieraita ja mahtavan yhteistyökumppanin mukaan tapahtumaan.

– Tämän yhteistyön tarinallinen arvo on kenties merkittävin, mitä meillä on koskaan ollut. Paavo Nurmella ja Karhulla on pitkä yhteinen historia, joten on mitä mahtavinta saattaa nämä kaksi jälleen yhteen, kertoo Paavo Nurmi Marathonin tuottaja Kari Ahonen.

Mutta mitä tapahtuman osallistujat sitten voivat odottaa yhteistyöltä?

– Paavo Nurmi Marathonin osallistujat saavat tapahtuman expossa mahdollisuuden tutustua Karhun uusiin juoksukenkämallistoihin sekä tuoreimpiin uutisiin, tiivistää Arese.

– Ehkäpä juoksijan kannalta kiinnostavinta on osallistujapaketin sisältö – nimittäin kaikki osallistujat saavat Karhun teknisen t-paidan, muistuttaa Ahonen.
pnm2017ospaita

t-shirt2017 Finisher

Jaa ystäville

Muita artikkeleita

Paavo Nurmi Marathon siirtyy elokuulle

Paavo Nurmi Marathon siirtyy elokuulle

Paavo Nurmi Marathonin ajankohta siirtyy heinäkuulta elokuulle. Ensi vuoden tapahtumapäivä on lauantai 18.8.2018. Paavo Nurmi Marathon on yksi Suomen suurimmista

Lue lisää
MENU