RunFest liikuttaa koko työyhteisöäsi!

Ilmoittaudu mukaan tästä


JUOKSUAJAN TARJOAMA ETU RUNFEST-TAPAHTUMAAN 
Afterwork-henkinen liikuntatapahtuma kaupungin parhailla paikoilla RunFest on työyhteisöille suunnattu työhyvinvointitapahtuma, johon kuuluu liikunnaniloa, festaritunnelmaa ja piknikkiä. Tapahtumat ovat siitä erityisiä, että ne takaavat elämyksen niin liikuntatapahtumien ensikertalaiselle kuin aktiiviselle tapahtumakävijälle.  
RunFest Turku on työyhteisöille suunnattu hyvinvointitapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017. RunFestissä juostaan, kävellään tai nyt uutuutena suunnistetaan viiden hengen joukkueena yhteensä noin puolimaratonin mittainen matka (5 x 4,2 km) Kupittaanpuistossa ja vietetään sen jälkeen mukava ilta puistoon rakennetussa RunFest-kylässä.
Haastamme työyhteisönne nyt mukaan liikkumaan! 
RunFestin missio on edistää yksilön, yrityksen ja yhteisön hyvinvointia ja hankkia samalla varoja hyväntekeväisyyteen ja urheiluseuratoimintaan. Osallistumalla mukaan JUOKSUAIKA -koodilla saat 20 € alennuksen kustakin joukkueosallistumisesta. Lunastaaksesi 20 € alennuksen kustakin joukkueosallistumisesta, kirjoita ilmoittautuessasi kassalla koodiksi JUOKSUAIKA.

   
Paavo Nurmi Marathon 17.8.2019
Jousitie 7, 20760 Kaarina Finland
info@paavonurmisports.fi  Puh: +358 44 5678 256
Copyright (c)2018, All Rights Reserved.
Paavo Nurmi Marathon 22.8.2020
Osumalaskuri: 297285