PAAVO NURMI MARATHON 
Säännöt

Ilmoittaudu

Säännöt
Kaikki Paavo Nurmi Marathon –tapahtumaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Paavo Nurmi Marathonin vastuullisena järjestäjänä on Turun Urheiluliitto / yleisurheilujaosto.

Muista! 
Henkilökohtaisen osanottajanumeron siirto toiselle henkilölle tai matkanvaihto on mahdollista vain erikseen sopimalla tapahtumakansliassa. Järjestäjällä on oikeus periä siirtokuluina 5 €/siirto. 
Ryhmien toivotaan ilmoittavan etukäteen, milloin ja keiden numerot noudetaan keskitetysti. 
Rintanumero 
Rintanumero tulee kiinnittää paidan etupuolen yläosaan siten, että se on helposti luettavissa. Numeroa ei saa taittaa tai peittää. Osanottajalla ei ole oikeutta peittää tai poistaa järjestäjän asettamia mainoksia. Rintanumeron saa pitää suorituksen jälkeen. Osanottajanumero on henkilökohtainen eikä toinen henkilö voi juosta sen kanssa. Jos henkilötietoja ei ole muutettu tapahtumakansliassa ennen lähtöä, osallistuminen hylätään. Ilman numeroa ei pääse maaliin. Ilman numeroa juoksevat poistetaan myös reitiltä. Huomaa, että ajanottosiru on numerolapussa! 
 Osanoton siirto ja peruutusturvamaksu 
Mikäli olet maksanut 8 euron peruutusturvamaksun ilmoittautumisen yhteydessä (tai jälkikäteen, katso ohjeet tästä), olet oikeutettu siirtämään osallistumisesi seuraavalle vuodelle, jos joudut vamman tai sairauden takia peruuttamaan osallistumisesi. OSANOTON SIIRTO ONNISTUU NIIN TAPAHTUMAPÄIVÄÄ ENNEN KUIN SEN JÄLKEENKIN. Lähetä peruutusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@paavonurmisports.fi, ja kirjoita viestin aiheeksi OSANOTON PERUUTUS. Lähetä meille kopio lääkärintodistuksestasi sähköpostitse info@paavonurmisports.fi tai postitse Event Consulting Turku Oy, Ketarantie 31, 20100 Turku. Siirron voi tehdä vain itselleen ja yhden vuoden eteenpäin. Siirto ei tapahdu automaattisesti vaan sinun on ilmoittauduttava uudelleen seuraavan vuoden tapahtuman ilmoittautumisen auettua. Paavo Nurmi Marathon ei palauta osallistumismaksuja.
Sarjat 
Kilpailusarja juoksuissa määräytyy kuluvan vuoden joulukuun 31. päivän iän mukaan. Mikäli syntymäaikaa ei ole ilmoitettu, sarja on miehet tai naiset kokonaiskilpailu. Puolimaratonilla ja maratonilla sarjat ovat miehet kokonaiskilpailu, miehet ikäryhmittäin (40-45-50-55-60-65-70+),naiset kokonaiskilpailu sekä naiset ikäryhmittäin (35-40-45-50-55-60-65+). 
10 km:n matkalla on sarjat miehille ja naisille, ei ikäluokkasarjoa. Kokonaiskilpailu lasketaan maaliintulojärjestyksestä. 
Huom!
Varmista sarjasi ennen kilpailua! Kilpailun jälkeen tehtyjä sarjamuutoksia ei huomioida tulosluettelossa tai palkintosijoissa. Kilpailun kesto Kilpailun virallinen suoritusaikaraja on kuusi tuntia (kympillä kaksi tuntia). Reitin purku käynnistyy puolimatkasta alkaen klo 15:00. Maratonin osanottajan tulee olla ohittanut kyseinen piste siihen mennessä saadakseen jatkaa suoritustaan. 
Keskeyttäminen 
Mikäli joudut keskeyttämään, ilmoittaudu lähimpään huoltopisteeseen / ensiapupisteeseen. Ilmoita huoltopisteen vastaavalle, jos tarvitset kyydin tapahtuma-alueelle. 
Hylkääminen 
Tapahtuman tuomaristolla on oikeus hylätä urheilusuoritus ja poistaa osanottaja reitiltä, mikäli tämä ei noudata sääntöjä ja annettuja ohjeita. Urheilusuoritus hylätään automaattisesti, mikäli osanottajalla ei ole kilpailunumeroa tai se ei ole hänen omansa. Hylkäykseen johtaa myös se, jos mikrosiru ei ole asianmukaisesti kiinnitettynä. 
Vastuu 
Osanottajia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Jokainen juoksija osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. 
Ikäraja 
Paavo Nurmi Marathonilla ei ole alaikärajaa. Alle 18-vuotiaiden osallistuminen edellyttää vanhempien / huoltajan luvan. 
 Videointi ja valokuvaus 
Maaliintulijat videoidaan. Tunnistamiseen tarvitaan numeroa, joka on selvästi näkyvissä. Järjestäjällä on vapaa käyttöoikeus tapahtuman aikana ottamilleen kuville ja videotallenteille. 
Tulokset 
Paavo Nurmi Marathonilla on käytössä mikrosiruajanotto, siru on kilpailunumerossa. Jokaiselle osanottajalle otetaan sekä brutto- että nettoaika. Bruttoaika on osanottajan aika lähtölaukauksesta maaliin. Nettoaika on osanottajan aika lähtöviivan ylityksestä maaliin. Virallinen tulosluettelo julkaistaan bruttoaikoina. Netto- ja väliaikasi näet omasta henkilökohtaisesta tuloksestasi. Tulokset julkaistaan Internet-osoitteessa www.paavonurmimarathon.fi. 
Palkinnot ja palkintojen jako 
Kokonaiskilpailussa palkitaan viisi parasta ja ikäluokkasarjoissa kolme parasta. 10 kilometrin matkalla palkitaan myös kokonaiskilpailussa viisi parasta. Kokonaiskilpailu on maaliintulojärjestys. 
Palkinnot jaetaan seuraavan alustavan aikataulun mukaan: n. 13.30 Puolimaraton miehet n. 13.40 Puolimaraton naiset n. 14.50 Maraton miehet n. 15.10 Maraton naiset n. 16.40 10 km miehet n. 16.50 10 km naiset Ikäluokkasarjojen palkinnot ovat noudettavissa tulosluettelon mukaisesti palkintojenjakopisteeltä Valtion Virastotalon pääoven edustalta tulosten varmistuttua. HUOM! Varmista sarjasi ennen kilpailua! Kilpailun jälkeen tehtyjä sarjamuutoksia ei huomioida tulosluettelossa. Osoitetietojen käyttö 
Osallistujien osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinoinnissa, ellei osallistuja sitä erikseen kiellä. 
 Ajanotto 
Osanottosi varmistuksen yhteydessä saat kirjekuoren, jossa on rintanumerosi. Numeron takaosaan on kiinnitetty ajanottosiru. Rintanumero tulee kiinnittää paidan etupuolen yläosaan siten, että se on helposti luettavissa. Numeroa ei saa taittaa tai peittää. Osanottajalla ei ole oikeutta peittää tai poistaa järjestäjän asettamia mainoksia. Rintanumeron saa pitää suorituksen jälkeen. 
Muut ohjeet 
Näiden sääntöjen lisäksi osallistujat ovat velvollisia noudattamaan muita järjestäjien antamia ohjeita. Johtoryhmä ja tuomaristo Paavo Nurmi Marathonin johtoryhmän / tuomariston muodostavat kilpailun johtaja, projektipäällikkö ja järjestelytoimikunnan puheenjohtaja. 
Valitukset 
Valitukset tulee tehdä viimeistään tunnin kuluttua kilpailun päättymisestä kirjallisesti kilpailukansliaan johtoryhmän käsiteltäviksi. Tapahtuma-alueella sekä juoksureitillä on kaikenlainen mainonta, mainosten jakelu ja myyntitoimiminta kielletty ilman tapahtumajärjestäjän lupaa.

INFO

27. Paavo Nurmi Marathon järjestetään lauantaina 18. elokuuta 2018.
Tutustu huolella tapahtuman alustavaan osanottajan oppaaseen. 
HUOM! Muutokset ovat mahdollisia!  
Aikataulu (alustava aikataulu/muutokset ovat mahdollisia) 
Perjantai 17.8.2018
12:00–20:00 Tapahtumakanslia auki 
Lauantai 18.8.2018
 9:00–13:00 Tapahtumakanslia auki 
10:30 Maratonin, puolimaratonin ja 10 km  jälki-ilmoittautuminen päättyy 
11:15 Ennakkoilmoittautuneiden numeroiden jako päättyy 
11.30 Alkuverryttely 
11:45 Jänisten esittely 
12:00 LÄHTÖ PUOLIMARATON JA MARATON 
12:20 LÄHTÖ 10km 
18:00 Maali suljetaan
 
Ilmoittautuminen 
Ilmoittautuminen Paavo Nurmi Marathonille tapahtuu ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ilmoittaumisen vahvistuksesta saat automaattisen ilmoituksen. Osanottomaksun suorituksen jälkeen osallistujan nimi ilmestyy julkiselle osallistujalistalle. 
Onko nimesi osallistujalistalla? 
 Jos nimeäsi ei ole osallistujalistalla, syy saattaa olla jompikumpi seuraavista: 
 1) osallistuminen on maksamatta  tai maksu ei vielä ole rekisteröitynyt tai 
 2) olet ilmoittautumisesi yhteydessä pyytänyt, että osallistujatietojasi ei julkaista. Jos kumpikaan edellisistä ei ole vaihtoehto ja ilmoittautumisestasi on kulunut jo yli viikko, otathan yhteyttä tapahtumakansliaan. 
Miten varmistat osallistumisesi? 
Osanotonvarmistus ja osanottajapaketin haku tapahtuu tapahtumakansliassa. Kanslia on avoinna perjantaina 17.8. kello 12:00–20:00 ja lauantaina 1.7. kello 9.00-13:00. Ennakkoon ilmoittautuneiden numeroiden jako PUOLIMARATONILLE JA MARATONILLE loppuu 11.15 ja JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN klo 10.30. 
Tapahtumakanslia sijaitsee Turun kaupunginteatterissa. Saat osallistujanumerosi etukäteen perjantaina 17.8. tekstiviestinä, mikäli olet ilmoittautumisesi yhteydessä antanut puhelinnumerosi. Osallistujanumero nopeuttaa osallistujapaketin noutoa. 

 Onko nimesi osallistujalistalla? 
Jos nimeäsi ei ole osallistujalistalla, syy saattaa olla jompikumpi seuraavista: 
1) osallistuminen on maksamatta tai maksu ei vielä ole rekisteröitynyt tai 
2) olet ilmoittautumisesi yhteydessä pyytänyt, että osallistujatietojasi ei julkaista. Jos kumpikaan edellisistä ei ole vaihtoehto ja ilmoittautumisestasi on kulunut jo yli viikko, otathan yhteyttä tapahtumakansliaan. 
Miten varmistat osallistumisesi? 
Osanotonvarmistus ja osanottajapaketin haku tapahtuu tapahtumakansliassa. 
Kanslia on avoinna perjantaina 17.8. kello 12:00–20:00 ja lauantaina 1.7. kello 9.00-13:00.
Ennakkoon ilmoittautuneiden numeroiden jako loppuu 11.15 ja JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN klo 10.30. Ennakkoon ilmoittautuneiden numeroiden jako KYMPILLE loppuu 15.30 ja JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN klo 15.00. Tapahtumakanslia sijaitsee Valtion Virastotalolla Turun kaupunginteatterin vieressä osoitteessa Itsenäisyydenaukio. Saat osallistujanumerosi etukäteen perjantaina 17.8. tekstiviestinä, mikäli olet ilmoittautumisesi yhteydessä antanut puhelinnumerosi. Osallistujanumero nopeuttaa osallistujapaketin noutoa. 
 Joudutko siirtämään osallistumisesi ensi vuoteen? 
Jos joudut vamman tai sairauden vuoksi siirtämään osallistumisesi ensi vuoteen ja olet maksanut peruutusturvamaksun, lähetä lääkärintodistus osoitteeseen info@paavonurmisports.fi. Peruutusturvamaksun voi maksaa myös jälkikäteen, katso ohjeet tästä. Siirron voi tehdä niin ennen tapahtumaa kuin sen jälkeenkin. 
Osanoton siirto toiselle henkilölle
Jos sinulla ei ole peruutusturvamaksua maksettuna, voit siirtää osallistumisesi toiselle juoksijalle. Juoksunumero on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toiselle juoksijalle ilman uudelleenrekisteröintiä. Siirto toiselle henkilölle tehdään veloituksetta 30.6.2018 mennessä. Tämän jälkeen siirrosta veloitetaan 5€ suuruinen maksu. 
Sarjat ja palkinnot
10 km:
Miehet ja naiset, ei ikäluokkasarjoja.  
Maraton ja puolimaraton:
Miehet kokonaiskilpailu sekä ikäryhmittäin (40-45-50-55-60-65-70+) ja naiset kokonaiskilpailu sekä ikäryhmittäin (35-40-45-50-55-60+). Kokonaiskilpailu on maaliintulojärjestys kaikkien juoksijoiden kesken. HUOM! Varmista sarjasi ennen kilpailua! Kilpailun jälkeen tehtyjä sarjamuutoksia ei huomioida tulosluettelossa. Palkinnot Kokonaiskilpailussa palkitaan viisi parasta ja ikäluokkasarjoissa kolme parasta. 10 kilometrin matkalla palkitaan myös kokonaiskilpailussa viisi parasta. Kokonaiskilpailu on maaliintulojärjestys. Suoritusaika Maksimisuoritusaika maratonilla on kuusi tuntia. Järjestäjillä on oikeus poistaa osallistuja reitiltä, mikäli tämä ei ole ylittänyt puoliväliä kolmen tunnin kohdalla. Puolimaratonin maksimi suoritusaika on neljä tuntia. Kymmenen kilometrin maksimisuoritusaika on 2 tuntia. 
Missä tapahtuma-alue sijaitsee? 
Paavo Nurmi Marathonin tapahtuma-alue sijaitsee Itäisellä Rantakadulla Kaupunginteatterin välittömässä läheisyydessä. Tapahtumakanslia palvelee osallistujia Turun kaupunginteatterin tiloissa. Lähtö- ja maalialue on Itäisellä Rantakadulla Turun kaupunginteatterin ja Wäinö Aaltosen museon välisellä alueella. 
Osanottajapaketti 
Osanottajapaketti tulee noutaa tapahtumakansliasta. Osanottajapaketti sisältää osanottajanumeron, hakaneulat, numeroon kiinnitetyt ajanottosirut sekä Karhun teknisen t-paidan (noudettava tapahtumakanslian paitojen jakopisteestä). Osanottajapaketin voi noutaa myös toisen henkilön puolesta osallistujan nimeä ja numeroa vastaan. 
Tapahtumakauppa Stockmann 
Tapahtumakanslian yhteydessä sijaitsee Paavo Nurmi Marathonin virallinen Stockmannin kisakauppa. 

Säännöt 
Ilmoittautumalla Paavo Nurmi Marathonille sitoudut samalla noudattamaan tapahtuman sääntöjä. 
Tutustu sääntöihin tästä. 

Paavo Nurmi Marathon 18.8.2018 
Ketarantie 31, 20100 Turku Finland
info@paavonurmisports.fi  Puh: +358 44 5678 256
Copyright (c)2018, All Rights Reserved.